lördag 22 november 2008

Ofrivillig recension

Jag bara kände, för att jag blev så irriterad, att jag var tvungen att ge Niveas eye make-up remover en recension. Jag brukar till vardags använda Mary Kay's eye make-up remover, och är mycket nöjd. Men inför min weekend i Göteborg så hann jag inte köpa en ny då den andra sinar. Så jag tog ett wildcard och köpte Niveas.
Jag har ganska känsliga hy runt ögonen och tänkte att Nivea då kanske skulle kunna vara bra. Och nog må den vara mild alltid, för den tar inte bort maskaran ens en gång. Fast den är för vattenfast make-up. Man kan gnugga och gno, men inte förrens rengöringsmjölken åker på så går maskaran bort. Faktum är att min rengöringsmjölk tar bort maskaran bättre än denna eye make-up remover. Som tur var så var den inte så dyr. Men den borde ha varit gratis. Därför så ser ni inga gnuer här. Noll gnuer är vad den får.

JO

2 kommentarer :

  1. den som är med olja är bättre, min favvo.

    SvaraRadera
  2. Ja den som var som en mjölk var ju i alla fall värdelojsen! Testar Loreal's med olja nu, betydligt bättre! Men niveas med olja stod det ej "för vattenfast" på? Och jag kör vattenfast ja...

    SvaraRadera