måndag 10 november 2008

Lika som bär

Mr make, och mr Obama.
Mitt popcorn och...
Obelix hund, Idefix.

5 kommentarer :

 1. Vilket gulligt popcorn :D och det var ju lite kul att Arash lika Obama lite grann sådär :D

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Jag vet! Och jag kunde inte äta upp popcornet heller, det kändes lite sådär makabert...

  JO

  SvaraRadera
 3. Sälj popcornet (heter det så i bestämd form?) på ebay! Idefix är lika stor som jungfru Maria i vissa kretsar.

  SvaraRadera
 4. Popcornet heter det, så rätt så! Kanske ska göra ett försök på ebayen (heter det så i bestämd form?) vem vet, detta kanske blir den nya "Jesus-i-grillade-ost-mackan-grejen" Den (en grillad ostmacka där det brända liknade Jesus) sålde för runt 10.000 tror jag? Kanske var det dollar till och med?

  SvaraRadera
 5. Eller så säljer jag Arash på ebay! Undra just vad en Obamakopia kan vara värd på världsmarknaden?

  SvaraRadera