söndag 30 november 2008

Hur hamna jag här?

Blivit lite väl mycke Mc Donald's på sista tiden för mig. Och då som vanligt ett Happy Meal, för variationens skull. Alltså man får ju både morötter och pommes frites. Det bästa av två världar med andra ord. Sen äppeljuice såklart, och en extra cheese för att bli mätt. Haha. Allt jag tänker när jag läser detta själv är: "Fy hur hamna jag här". Slarv var ordet.

Men nu räcker det. Idag blir det lunchlåda som maken har fixat. För själv var jag på julbord med jobbet igår, och gled sedan vidare på spelkväll i Gränby, där maken befann sig. Maken som lyckades bli hundbiten av någon knäpp gubbes hund på vägen hem. Så skummt, verkligen. Sådana ilskna hundar borde faktiskt avlivas tycker jag. Som bitts helt oprovocerat. Tänk om det varit ett barn! Nej usch och fy.

Sen var vi inte hemma förrens runt tvåsnåret. Så precis när jag tänkte att det skulle bli Mc Donald's idag igen så sa maken att han redan hade fixat lunch för idag. Så no more McD for me! Men jag lärde mig ett kul party trick av allt mitt happymealkonsumerande...
Hur man får ner skräpet ifrån allt detta...
I denna lilla juiceförpackning. Kommer säkert att ha stor nytta va detta senare i livet...

2 kommentarer :

  1. Nää jag orkar inte... du tänker göra de där med att trycka ner saker i flaskan till en grej..eller hur? ;p
    /jossi

    SvaraRadera
  2. Och du tänker göra "jag orkar inte" till en grej ,-P

    SvaraRadera