onsdag 12 november 2008

Grisen

Titta vilken liten going som kom till mig i ett paket på posten idag! Det är söta Linn som numera bor i England som skickade mig denna lilla Dorothy Perkins gris i födelsedagspresent. Men inte vilken gris som helst, utan Night-time hottie. Han har en vetekudde i sig som man tar ut och mikrar. Hur skönt som helst! Hon skrev att jag får ha den att värma mig med när min kära husband jobbar borta någon helg sådär. Så det passade ju perfekt eftersom jag blir gräsänka nu i helgen! Maken påpekar också att jag ska ha den så att jag inte blir trött, utan pig. Ja ni fattar. Så tack för grisen Linn! Kanske han får heta Runar?

4 kommentarer :

 1. Då får det nog bli Runar Jr för det finns bara plats för en Runar, om du frågar din syster skulle jag tro,

  Mom

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Ja ÄNTLIGEN så har jag fått min egen gris ;-P

  SvaraRadera
 3. runar? nöööff..varför inte putter-gris?

  SvaraRadera
 4. Fast jag tror att det blir Sören. Känner det starkt sådär.

  SvaraRadera