tisdag 18 november 2008

Bomber och bränder

På väg till jobbet imorse så gick jag rakt in i en avspärrning. Bankrån, fick jag höra. En slägga genom fönstret och en misstänkt bomb.
Sedan fick jag höra att hela Forumgallerian var avspärrad. Bombhot. Precis som hela Kvarnenhuset igår. Och sedan Åhlens. Samma där. Bombhot. Någon som ringt in ett hot och sedan ett misstänkt föremål. Åhlens och alla butiker i Forumgallerian var inte helt öppna igen förrens runt två tiden.
Avspärrningen och en polistekniker som undersöker fönstret som krossats.

Sedan när jag hunnit jobba i ungefär en timme så märker jag en mindre tumult strax ovanför rulltrappan och hör bara "Det brinner!" och att någon ropar efter en ansvarig i högtalartelefonen. Då hade motorn till rulltrappen börjat att brinna. Kabelbrand fick jag höra sen. Men eftersom den upptäcktes så snabbt, och någon en trappa upp hade vett nog att springa efter brandsläckaren, så gick allt bra.
Jag fick även höra senare att polisen hade anhållit någon i sin frånvaro för bombhoten. Någon som jag hoppas åker dit.

Så det var min actionladdade dag det. Hur var er?

KOMMENTERA

Skicka en kommentar