fredag 14 november 2008

23:53

Jag gör en "svägerskan" och titelerar mitt inlägg än en gång med klockslag. En titel som avslöjar att jag är uppe alldeles för sent. Igen. Det blir lite av ett ungkarlskvinnoliv när maken är bortrest. Jag har varit hemma hos föräldrarna och tittat på Idol och kört mig hes på Singstar med min göteborgsemigrerade syster som är i stan för några dagar. Och sen när hon åker tillbaka på torsdag så gör jag gräsänkling av min make istället och följer med över helgen. Ska bli skoj. Få se lite västkust i vinterskrud. Ja, eller något sådant. Nu ska jag se lite kudde och täcke. Så sov gott!

JO

2 kommentarer :

  1. Aaa, va mysigt med lite systertid! Krama om varandra fran mig:)

    /Anna

    SvaraRadera
  2. aww gulligt att du länkade min blogg ;) hur är allt med fina johanna? haft en bra helg? vi måste ju ses snart, du finns i mina tankar vackra skapelse :) Love&Bless / atoossa

    SvaraRadera