torsdag 30 oktober 2008

Yellow fabric

Lite färgglatt sidentyg, och dessutom i en klänning kan ju pigga upp vilken förkyld höstdag som helst! Så därför åkte denna på idag när näsan rinner, halsen gör ont och jag och maken ska hem till föräldrarna på tårta för att pappa fyller år idag. Så grattis min igår blott 17 år äldre pappa, och idag hela 18 år äldre far! Grattis! Ni måste ju få se roligaste presenterna sen, som vi hittade åt honom på Urban Outfitters i London. Ska se om jag får till det lite senare. På återseende så länge!

JO

2 kommentarer :

 1. För oss som inte sett dig på jättelänge och som inte kommer att se dig på två veckor till.. kan du inte visa frillan? mamma o jollie pratade om den när jag var hemma.. du är tydligen jättefin :)
  Men jag vill SE!
  /jossi

  SvaraRadera
 2. Haha! Jasså det vill du ;-) Problemet är väl att jag inte har lyckats fota den än då, inte tillräckligt fördelaktigt för att blogga den i alla fall. Jag är petig vet du. Men jag ska försöka. För din skull ;-)

  Love/ JO

  SvaraRadera