onsdag 8 oktober 2008

Vad gör du en onsdagsmorgon?

Jag vakna i morse strax innan sju av en lätt försoven make som ska iväg för att jobba i Växjö idag. Fixade lite frukost åt honom. Packade lite dator åt honom, och pussade iväg honom genom dörren. Ja jag vet. Det är jag och Wilma Flintstone.

Gick sedan tillbaka till sängen igen och kröp ner under täcket, trots att jag vet att jag är världens sämsta på att somna om. Vilket jag såklart inte gjorde heller, fast det är min lediga dag och allt. Eller kanske just därför. Man vill få ut maximalt av dagen liksom.

Har tänkt att: Gå och simma, färga håret, sy om skinnjackan som bara ligger, kanske måla på tavlan jag håller på med och så ska jag på stickningskväll i kväll hemma hos Milla. Men jag började med att hämta datorn till sängen, för jag vart så bloggsugen. Ja alltså blogg-läsnigns-sugen då.

Så jag började med Sigrids och har sedan läst allt ifrån fransyskors, till alla Lindors jag vet, till båda systrarna Fahrmans. Ja även Hotspot och streetstylingbloggar. Och skulle det inte vara för att jag nu verkligen behöver att gå på toa så vet jag inte när jag skulle ha lämnat sängen. Haha. Då det nu har gått två timmar sedan jag vaknade. Så jag säger bara det...

The bliss of being leeedig!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar