onsdag 8 oktober 2008

Hur man fortsätter en onsdagsmorgon

Precis efter förra inlägget så skulle jag ladda upp lite bilder till bloggen när datorn plötsligt började att säga "Datorn får nu ström ifrån reservbatteriet. Sätt i strömsladden." Men strömsladden var i. Så jag fortsatte. Men det gjorde datorn med. "Sätt i strömsladden." Så jag drog ur den för att sätta tillbaka den och upptäcker, att stiftet längst fram på kontakten hade gått av, och fastnat i datorns strömutag.

Tog den som med ambulans till Macoteket men bara för att få samma diagnos och med behandlingen: Service på minst en tusenlapp och ny laddare ca 400 kronor. Alltså 1400 för min gamla Mac. Tror inte det va. Men nu har jag ingen dator! Och hälften av alla mina grejer har jag ingen backup på.

Åh.

Suck.

Återkommer.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar