lördag 11 oktober 2008

Gävle

Ja om någon (min syster) undrade hur jag skrev förra inlägget, då min dator precis hade lämnat mig i stor sorg och saknad, så kan jag meddela att jag vände mig till min forna hjälp: Statsbibliotekets lånedatorer.

Nu sitter jag däremot på svärfar Amirs dator i Gävle där vi tillbringar lördagen. Gävle. Det är en mysig och lagom stad det. Och fin! Vi var här en del i sommras. Då lyckades vi pricka av följande punkter:
  • Svimma på offentlig plats.
  • Åka ambulans till akuten.
  • Släcka en mindre brand på stan efter bion.

Får se om vi vågar oss ut en sväng på stan ikväll. Och får se om min dator någonsin återhämtar sig ifrån detta. Jag som har så mycke att blogga om nu! Men det får bli på måndag. Nu tar vi helg!

2 kommentarer :

  1. Mäh, Gävle!? Nästan hemma hos mig ju!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst var det så det var :-) I en närliggande tätort ;-)

    SvaraRadera