onsdag 22 oktober 2008

Frippan och London på samma dag!

Imorgon ska jag till frisören. På riktigt! Ska både klippa och färga. Har bara färgat mig en gång hos frisör tidigare. Då var jag tonåring, och blev inte nöjd. Överfärgat igen inom en vecka eller nåt sånt där. Hoppas det blir bättre imorgon. För sen drar jag direkt till London där min älskling redan väntar.

Ska bli så härligt med lite resabortsemester! Hinner fylla år gör jag också. Andra gången jag fyller år utomlands. Förra gången var i Frankrike, också som tonåring. Då fick jag en silverfärgad alien som håller i en bok av en kompis. Måste visas på bloggen någon gång. Jag har faktiskt kvar den, bara för att. Men hoppas att jag får något finare denna gång. Fast det är inte så viktigt. Att få vara i London med min älskling är mer än vad jag hade kunnat önska.

Cheers! JO

2 kommentarer :

  1. platå...ja. spetsen är ju iofs ingen spets längre då...utan den öppnar sig såklart..

    SvaraRadera
  2. Jaaahaaa! Då förstår jag genast!

    SvaraRadera