onsdag 29 oktober 2008

Det hänger på halsen

Jag tycker att det är sååå coolt med snygga glasögon, men eftersom jag inte har något synfel, och tycker att fönsterglas bara-för-att känns lite töntigt, så blev jag så glad när jag hittade det här halsbandet! Nu får jag också vara med i coolaglasögonklubben!
Det här är ett annat av mina favorithalsband just nu. Lyckades att sno det sista ifrån en skyltdocka i Stockholm för ett tag sen. Nu hänger hon där och bara myser kring min hals.

6 kommentarer :

 1. Men O så fina halsband! Glasögonhalsbandet vill ju jag också ha. Var har du köpt det?
  Ps om du kommer och gör en synundersökning så ska jag nog kunna hitta något mikroskopiskt synfel så du kan ha snygga brillor utan att känna dig som en idiot.

  /Åsa

  SvaraRadera
 2. hej johanna! åhå dom där brillorna skulle jag med vilja ha vart har du köpt dom? super snygga i alla fall!!! Hoppas allt är bra med dig kram sara-liz

  SvaraRadera
 3. optican: Haha! Ja kanske vi kan vaska fram någon liten defekt ;-) fast det är ju helt klart billigare utan! Dessa är ifrån H&M's (såklart) Divideds acc avdelning...

  sara-liz: Som sagt, de är ifrån H&M's! Köpta i sthlm för några veckor sen. Kul att du titta in! Allt är fiin-fiint med mig! Hoppas allt är bra med dig med!

  JO

  SvaraRadera
 4. Tack för info. Detta älskade HM. Ska dit imorgon o hoppas de har kvar ett halsband t mig. /Åsa

  SvaraRadera
 5. Enormt fina halsband! :D Du lyckas alltid hitta sådana små smycken och sånt som piffar till det :D Dockhalsbandet var helt underbart, men glasögonen, ursöta! Ha det bra :D

  SvaraRadera
 6. Åsa: Lycka till!

  Camilla: Tack! Haha! Ja, mitt problem är ialla fall inte att jag inte hittar saker. Kanske snarare tvärt om? ;-) Du var förresten väldigt fin i håret när jag såg dig sist! Tänk att ha så tjockt och mysigt hår!

  SvaraRadera