tisdag 23 september 2008

Var finns mameluckerna?

Jag hade den roligaste kunden idag (igen). De är ofta roliga. Men idag var det en liten dam. Inte tant. Dam. Och hon stoppade mig i swischandet mitt mellan två kunder och frågade artigt: "Ursäkta, men var finns mameluckerna?" Allt jag fick ur mig till svar var: "Ingenstans tyvärr" var på hon började småskratta "Jaså ingenstans säger du, ho ho ho".

Ja så det var det. Dagens roligaste kund.

En annan rolig sak var när jag ringde vår butiksdata support idag. En lite mesig, svag kvinnoröst talade om för mig att: "Du är placerad i kö, ditt könummer är..." var på en grov mansröst med brittisk accent svarar: "Fiiive". På engelska!? Och några sekunder senare: "Du är fortfarande placerad i kö, ditt könummer är..." brittiskaaccentmänniskan svarar: "Twooo"...

Ja, ja. Det var väldigt kul då i alla fall. Ha ha. Men frågan kvarstår.

Var finns mameluckerna?

KOMMENTERA

Skicka en kommentar