onsdag 24 september 2008

Papparazzi

Hittade det här kortet när jag tömmde kameran sist. "Smygfotad av make en morgon på bussen till jobbet" kan vi kalla den. Jag gillade faktiskt kompositionen. Och att jag ser så förväntansfull ut över den stundande dagen. Ha ha. Ja och det faktum att jag såg den först när jag laddade över bilderna i datorn. Överraskiningar är ju alltid kul. Eller vad säger du herr make?

4 kommentarer :

 1. Jag håller helt med dam fru!

  SvaraRadera
 2. söta johanna. den där halsduken tog slut innan jag hannlägga vantarna på en. synd, för den är jättefin. kan inte du som jobbar på hempa hojta om ni har någon inne?
  ...och jag erkänner att jag kollat på era brölopsfoton massor av gånger. sååå fina!

  SvaraRadera
 3. Ska absolut hojta i så fall! Kan kolla om den finns kvar på "call offen" som det heter, typ centrallagret, eller ligger inne för omköp. I så fall säger jag till.

  Och ja, vi är verkligen jätteglada för hur bröllopsbilderna blev. Sååå nöjda! Fotografen var en pärla!

  Ha de bäst!

  SvaraRadera
 4. Dam fru? Haha! Vart får du allt ifrån! Fru Hustru blir nog motsvarigheten :-P

  SvaraRadera