torsdag 14 augusti 2008

With the rings on my finger and a smile on my face

Är jag nu åter hemma igen ifrån en långt-utöver-vad-ord-kan-beskriva-underbar smekmånad! Wow wow wow alltså! Först bröllopet! Har inte lyckats smälta denna underbara dag ännu, och varje gång jag ser någons bilder eller något så kommer känslan tillbaka till mig igen och jag börjar långsamt kunna smälta denna dag, och bara njuta av varje ögonblick om och om igen. Det var verkligen en helt fantastisk dag! Absolut mest tack vare en fantastisk make! Som dessutom fyller år idag! Första frukost (frukosten?) på sängen som man och fru. Det ni. Så grattis min underbara vän!!!

Men mer och mycke mer om allt detta sen. Hoppas ni lever och mår bra där ute annars, och att ni inte har glömt bort mig under denna tid, jag har inte glömt er! Och jag har så mycke att berätta, och så många bilder att visa! Så nice att vara back on track, vi höres!

JO

3 kommentarer :

 1. Ååå, Grattis! Jag vill så gärna se bilder!:)

  SvaraRadera
 2. å, det är så roligt för er. blir bara så lycklig:)hoppas någon gång få uppleva liknande.
  bor ni i uppsala nu btw? kanske vi ses nått för flyttar ner för att gå på lobc:D

  SvaraRadera
 3. sara: Ja bilder kommer! Håller på och grejar med dem nu!

  lovisa: Ja men då ses vi då! ;-)

  SvaraRadera