onsdag 9 juli 2008

Update

Så! Nu är både flyg och hotel bokat och bekräftat inför smekmånaden. Och hindersprövningen och vigselintyg har anlänt. Har även hört att bröllopsnatt samt bil är bokat för dagen-b. Tärnklänningar är köpta. Så även "the grooms" kläder. Och ja, ringarna är köpta och ligger och väntar på att bli använda. Vad mer? Jo just ja. Alla mina accessoarer, inklusive skor, väska, underkläder och en massa sminkgrejs. Håruppsättningsprylar med. Och lite andra salongbelagda behandlingar.

Men lite grejer saknas än.

Som. Pass. Måste invänta namnbyte. Min klänning i sin helhet. Börjar defenitivt att likna något, men än är vi inte i mål. Tårta. Men jag har en hel del förslag. Sen frisör får vi se med. Har faktiskt inte någon just nu. I know. Men det löser sig. Har några på lut, annars så gör jag det själv helt sonika.

Så, så ligger det till, 17 dagar före bröllopet.

4 kommentarer :

 1. Det är så spännande att läsa alla dina förberedelser. =)
  Jag gifter mig om 65 dagar, men dem där listorna på att göra saker, verkar aldrig ta slut.

  Du får ha en helt underbar bröllopsdag!!

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Same to you!!!

  Ja listan tar nog inte slut heller, förrens själva dagen. Och knappt då! Sen ska tårtställnningar tillbaka, presenter förflyttas, lånat lämnas åter etc. etc. Yes indeed, the list (show?) must go on... ;-)

  Men lycka till! Gifta blir vi!

  SvaraRadera
 3. Kul, snart är du gift!!! Häftigt! Listorna, jag skriver många, kan verkligen göras lång. Men jag märker att jag ligger rätt bra i fas med dig. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Ja vissa av mina saker drar ut lite på tiden, för att jag är så petig med vissa saker! Speciellt frisör. Håret gör så mycke, och jag vill verkligen inte bara se ut som en formstöpt brud. Därför har jag varit inne på att inte boka en "vanlig" frisör på någon "vanlig" salong. Känns ibland som de bara "jaha, en brud, de gör vi såhär" So my search goes on, man får ha lite is i magen när man vet vad man vill ha men inte hittat det än ;-)

  Vad har tagit längst tid för dig?

  SvaraRadera