söndag 13 juli 2008

Mamma mia vilken show!

Jag älskar musikaler. Och musikalen Mamma mia hör till en av mina favoriter. Så ni kan ju gissa vem som berättade för allt och alla, intresserade som ointresserade att det skulle bli film av den sommaren 2008. Och nu är det ju som bekant sommaren 2008. Och filmen är här. Ikväll var jag och min Älskling och såg den. Och storgillade den. Och jag är så glad att de gjorde film av den. Dels för att de lät Meryl Streep få huvudrollen, men mest för att nu kan jag se den hur många gånger jag vill!

Har redan sett musikalen två gånger live, och visst kan inte filmen slå livekänslan och delaktigheten man känner då, men närmare än såhär kommer man inte. Inte på film i alla fall. Och förutom Meryl Streep så var hon som spelade Sophie, dottern, en riktigt stjärna! Sjöng bra gjorde hon med. Till skillnad ifrån Pierce Brosnan. Men han är ju snygg i alla fall. Ja Brosnan alltså. Men inte lika snygg som min Älskling. För mamma mia! Han är snygg!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar