onsdag 2 juli 2008

Jag och mina krav

Jag har kommit fram till att jag nog har för höga krav på mina blogginlägg. Som nu, när jag inte har tid att sitta och fixa med bilder och annat tidskrävande som långa storys om roliga män eller underliga fenomen, varför då inte bara slänga upp några mindre ambitiösa rader och då i alla fall få upp något? Behöver det verkligen vara så ambitiöst? Alltså jag menar alltid. Klart jag vill vara ambitiös så ofta jag hinner. Men just nu så gör jag ju inte det. Jag ska nog försaka bli lite mindre "allt eller inget" och bli lite mer "något". Do you follow?

2 kommentarer :

  1. Ambitiöst är bra, men tar tid...som du inte har för mycket av till bloggen i a f....jag blir glad av dina korta inlägg också!
    Lycka till med de projekt som jag vet du behöver all tid till.(som att träna ny lååång signatur ;)
    M.

    SvaraRadera
  2. I definitely follow - and concur! Mer "något" åt folket! Förhoppningsvis även i Saras stuga...

    SvaraRadera