tisdag 15 juli 2008

Fiskbullar och kärlek

Kokt potatis och mikrade fiskbullar direkt ur konservburken. Två dagar i rad. Man kan lugnt säga att jag lägger tid på lite andra grejer än matlagning just nu.

Däremot så hade min älskling (världens bästa älskling därtill!) lagat mat till mig idag när jag kom hem ifrån jobbet. Han lurade mig och ringde när jag var på väg hem och sa typ "kan inte du laga någon mat när du kommer hem". Jo visst tänkte jag. Inte för att jag var så sugen precis efter jobbet, men jag tänkte att han hade ju jobbat hela dagen, och han börjar ju så tidigt så det är klart att jag orkar laga lite mat. Fast jag var verkligen grymt trött måste jag ju erkänna. Men så kommer jag hem och så är det släckt i hallen och tända ljus på golvet. Och en liten lapp som det står "I love you" på. Och. Och så luktar det mat och spelas mysig musik. Och fram tittar min älskling. Det är då man vet gott folk. Att man har världens bästa älskling.

Hoppas jag inte gurglar ihjäl er nu med mitt kärlekssnack. Men ibland, som nu, så bubblar det bara över. Kontrasten mot de mikrade fiskbullarna blev bara så överväldigande. Overwhelming is the word.

JO

3 kommentarer :

 1. Gurgla på!!!

  SvaraRadera
 2. Mikra inte fiskbullarna direkt i burken bara....har du nu ändå värmt dem i annat kärl kan du väl äta dem ur det och inte hälla tillbaka i burken..ha ha ha....
  M.

  SvaraRadera
 3. Men åååhhh :-P

  Jag mena inte direkt UR burken, bara direkt som i utan ytterligare tillredning än att micra dem, och ja, i annat kärl. Det är ju du som har lärt mig allt om livet, du borde väl förstå att jag aldrig skulle lägga metall i micron ;-)

  Puss!

  SvaraRadera