fredag 25 juli 2008

Final countdown

Så här såg det ut för ungefär en vecka sedan. Provuppsättning hos frisören och te (ni trodde väl inte att det var kaffe!) men imorgon är det annorlunda. Inga fler provuppsättningar, eller nålningar av klänning. Inget mer velande mellan slöja, eller inte slöja. Tiara? Inte tiara? Imorgon är det the real deal. Och idag är det the final countdown. Sista dagen som ogift. Sista dagen som Jernberg. Sista dagen för ändringar och planering. Imorgon ska jag bara njuta. Okey, kanske stressa lite på morgonen först då, men sen. Bara njuta! Så ni som kommer, antingen på festen eller bara tittar in på vigseln, ses imorgon! Och ni andra, ses om någon vecka då kanske.

Väldigt mycke kärlek! // JO

Ps. Världens bästa minsta syster fyller faktiskt år idag också! Hela 14 blir hon, vår minsting som inte är så liten längre. Så grattis!

4 kommentarer :

 1. Finaste Johanna! Grattis i förskott! Bäst för dig att du lägger upp bilder sen, så man får se det vackra brudparet!:)
  Ha en helt underbar dag imorgon och njut riktigt nu!
  Love
  Sara

  SvaraRadera
 2. Bröllopet var helt underbart Johanna! Det var fantastiskt att få vara där och dela er stora dag! Jag får nog ta att blogga om det lite sedan. :)

  STOR KRAM till er båda
  S

  SvaraRadera
 3. Tack johanna!<3
  Förresten jag har gjort en ny blogg idag;)
  www.little-jernberg.blogspot.com
  //puss

  SvaraRadera