torsdag 3 juli 2008

Dagens i-landsproblem is brought to you by...

När man sitter och skriver alldeles för sent framför datorn, så sent så att ögonlocken tackar för idag och bestämmer sig för att stänga fast man inte har gått och lagt sig, och man bestämmer sig för att vilkorslöst bara gå och kasta sig i sängen. Då kan plötsligt nytvättade sängkläder vara ett problem. I alla fall om de nytvättade sängkläderna innebär att du måste bädda hela sängen först, innan du kan krypa ner och sova. Speciellt om man har glömt bort det och bara är inställd på att falla som en fura ner bland dun och resårer. Suck. Jag säger som Snook...

Mitt problem är att mina problem är så pass små att de knappt räknas som problem, men de gör lika ont för det, så sjung med.

1 kommentar :

  1. Så sant, sant. Men tänk så skönt det är när man väl får somna i de där nytvättat sträva, väldoftande lakanen...!

    Kära Johanna, jag ser fram emot ert bröllop så otroligt mycket! Det ska bli så kul att få träffa dig igen - och dessutom få göra det på en av de viktigaste dagarna i ditt liv!

    Och vet du vad? Jag och Emma har fått en lägenhet!! Vi får se till att ha oss lite mysiga Jane Austen-kvällar, trevliga middagar och samtal mm i den, eller hur? :)

    ps. Tack för din kommentar, jag blev jätteglad! Jag måste bli bättre på att kommentera det jag läser - jag missar ju inte ett inlägg som är skrivet By Jo With Love...!

    SvaraRadera