måndag 23 juni 2008

Long time no B

Ja, no blogging alltså. Såklart. Tänkte bara titta förbi och säga typ, hej jag lever. Hoppas ni har haft en fin midsommar! Det har jag! Min allra bästa barndomsbästis Esther gifte sig nämligen i lördags. Och jag och "The-man-to-be" var där.

Och hon var så fin! Och han var så stilig. Och jag kunde ju inte undgå att se det lite som ett genrep inför mitt eget trots allt. För detta var det sista bröllop jag gick på innan vårt, som nu börjar närma sig med stormsteg! Snart bara en månad kvar!

Så det må vara "long time no B" som i bloggande, men "short time then B" som i bröllop. Så jag ursäktar här med mitt för stunden glesa bloggande. Det är tusen och tre saker att göra precis hela tiden. Förutom att jag jobbar heltid också. Och syr på en klänning. Men jag vill inte kutta ut er för det. Jag vill ju visa vad jag gör och berätta hur det går med allt. Så håll ut. Vem vet, snart kanske jag får värsta rycket och lägger ut massa bilder, eller vad tror ni?

KOMMENTERA

Skicka en kommentar