måndag 2 juni 2008

Kissapåmigpåjobbetblogg

Igår, på mitt ettårsjubileum på jobbet så hände det. Jag kissade på mig (varning för kiss-och-bajs humor!). Jag hade på grund av den extrema hetta som infinner sig en våning under jord där sommarvärmen sipprar ner och luften står stilla, gått in på lagret för att dricka lite ur våran vattenmaskin. Vattenmaskin förresten? Det är ju inte som om den gör vatten. Aja, any way. Är lite trött nu så ursäkta surret. Jag tar i alla fall en kopp ur hållaren, fyller den med vatten och ska dricka. Och nej, det är inte så förutsägbart som att jag spiller lite på mig så det ser ut som om jag har kissat på mig. Det blir bättre. Jag har klänning (för övrigt en jättesnygg klänning som jag måste visa bild på sen, so far as kärlek to a klänning goes, I love it!) Nåja. Dagens andra parantes.

Som tidigare nämnt så var jag ju varm. Så den kalla koppen känns befriande sval i min hand. Jag kanske skulle ta och kyla ner min hals och bröstkorg lite med den också? Sätter den mot halsen. Mmmm skönt. Sätter den lite längre ner mot min övre bröstkorg, hör att någon kommer in borta vid dörren, tittar lite hastigt dit, och vips. Häller koppen rakt ner i urringnigen på klänningen. Men klänningen blir inte blöt. Den är tillräckligt vid för att vattnet ska rinna rakt igenom den. Igenom den och längs mina ben. Droppandes och strilandes suspekt ifrån kjolkantens slut för att sedan vackert bilda en liten pöl mellan mina fötter. Och jag ställer hastigt ifrån mig muggen.

In genom dörren kommer en kille jag jobbar med. Han ser inte muggen. Bara droppandet och strilandet. Och inte minst pölen. Pölen. Den som nu bildat en mör fläck på betonggolvet under mig. Jag tittar ner på pölen, upp på honom, sedan ner på pölen igen. De sista dropparna letar sin väg ner för benet. "Alltså nej, det är inte, eller jag menar jag har inte, eller alltså..." Ja, vad ska man egentligen säga. Det var dagen jag kissade på mig på jobbet. Ja, så kan vi säga.

8 kommentarer :

 1. man får inte bara säga A om en klänning. nu måste du visa på bild!
  och du, bjud grabbarna på jobbet på mer sådant!

  SvaraRadera
 2. haaa haaa...

  ja kissade på mig på riktigt en gång, det var i 4:an eller 5:an, på vägen hem från skolan. Mitt på gullmarsplan! Klå det fejk-kissare

  SvaraRadera
 3. hahahaha, ja, vad ska man säja..

  SvaraRadera
 4. Joo, dags att uppdatera bröllopssiten! Det är mycket ni vet idag, tex vart smekmånaden går etc.

  SvaraRadera
 5. Sara Freiman4 juni 2008 15:17

  Helt underbart!:)

  SvaraRadera
 6. Linda: B är sagt... ;-)

  Christopher: På Gullmarsplan, minsan, efter det här erkännandet så får den nog heta Gul-mars-plan för mig ;-P

  Noomi: Ja, what to say ;-)

  AN: Ja jag ska försöka, har bara inte varit så hackig på sistone, inte mycke dator tid, men ja ska se över det :-)

  Sara: Du med ;-) Hehe eller det kanske inte var mig du mena ;-P

  SvaraRadera
 7. Klart det var dig jag mena!:)

  SvaraRadera