onsdag 11 juni 2008

Imorgon ni

Imorgon ska jag vara hemma och sy på klänningen heeela dagen. Hoppas jag kan börja närma mig klar snart, vore så skönt. Vi får väl se imorgon. Om allt går vägen så borde själva klänningen typ kunna bli klar imorgon, och så bara lite finlir kvar. Men det är så kul! Allt är så kul! Att få förbereda denna dag, hur snabbt den än må gå när den väl kommer, det är underbart tycker jag. Jag stormtrivs!

Håller på och fixar med lite annat smått och gott nu också. Dekorationer, och små andra saker som jag inte vill skriva om än. Om dekorationerna kan jag bara skriva att jag inhandlat tio vackra kalkade betongurnor. Och oasis bör inhandlas snart. Och imorgon ska jag träffa min florist också, det får jag inte glömma. Ska bli spännande. Men oj! Cross in the roof, jag lovade att ta med lite bilder, alla mina bilder ligger ju i datorn? Och ingen skrivare har man. Kanske får ta med hela datorn istället. Så får det nog bli. Well, well. Sova nu. Imorgon blir en dag helt i bröllopets tecken. Och kanske så köper vi ringarna imorgon med. Men bara kanske.

All the best! /JO

2 kommentarer :

  1. Jag tycker det är fantastiskt att du syr din egen klänning! I am so impressed :) Ska bli kul att få se den sedan på den stora dagen...

    Stor kram från Sara

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Bara en rapport om att "rektorn" håller koll.

    SvaraRadera