onsdag 14 maj 2008

Oh my love!

Igår när jag kom hem ifrån jobbet, trött som ett dött djur (astrött med andra ord) och hungrig, så möttes jag i dörren av ljudet ifrån puttrande kastruller och doften av mat. God mat. Och fram ur dörröppningen till köket så kikar min älskling fram med ett leende. Då har han åkt hem till mig och lagat mat lagom tills dess att jag kom hem ifrån jobbet. Och bara för att jag hade nämnt lite dagen innan att jag var sugen på typ medelhavsmat så hade han lagat just det! Med oliver och timjan och allt. Så alltså vad ska man säga!? Och så var det ju hur gott som helst också! Men fatta vilken grej! Vilken kille! Och han är min! Bara min! Moahahaha!

4 kommentarer :

 1. Ja eller hur!? I just love him!

  SvaraRadera
 2. Tack för alla dina söta kommentarer förresten, ja blir så glad av dem :-D

  SvaraRadera
 3. sara freiman19 maj 2008 13:41

  Det är så lite så! Skriver bara vad jag tycker:)
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera