måndag 5 maj 2008

Kycklingmannen

När jag helt fridfullt satt i solen på en bänk längs gågatan på min lunch idag så kom han bara där. Kycklingmannen. Jag sitter och plockar med den lilla minimala vita plastgaffel som medföljer min på ICA köpta kycklingsallad när han slår sig ned brevid mig. Sliter upp plasten på ett paket grillade kycklingklubbor, och börjar att slita dem i stycken med sina fingrar. Ja med sina bara händer (för han använde båda) så har han på ett par minuter, slitet dem i bitar, tryckt in dem i munnen, slängt den svarta frigolitlådan de låg i, och gått vidare. Så det var kycklingmannen det. Dagens lunchdate.

3 kommentarer :

 1. jag älskar din blogg!

  SvaraRadera
 2. haha.. du får luncha med mig någon dag i ställe.. jag har lite bättre bordsskick ;p
  /syrran

  SvaraRadera
 3. anna: I blush!

  syrran: Lätt! Du pröjsar? Eller...

  SvaraRadera