torsdag 1 maj 2008

Karibien, KLM, Kärlek!

Ja det är alltså sant! Jag vet inte om ni klickade på länken i mitt tidigare inlägg, jag skrev det kanske lite luddigt där. Min älskling skrev det mycket bättre! Men vi har alltså vunnit en gripandes tio dagars lyxresa till KARIBIEN! Hur sjukt som helst! Han förklarar det så bra här. Men jag måste ju bara skriva det i korta drag [korta drag, lycka till!] här med.

Det var alltså i februari som jag gick in och anmälde mig till KLM's "stop the hassle" tävling. Hassle betyder typ problem, i korta drag. Tävlingen gick ut på att ladda upp en bild eller en kort film med sitt värsta semester "hassle" för att vinna en "hasslefree" resa till Karibien. Så jag kollade igenom min dator och bestämde mig för att ladda upp en film, eftersom jag tänkte att en filmsnutt har större chans att vinna än en bild. Och det var redan en massa bilder upplagda. Men de enda filmer jag hade var små sekundlånga snuttar ifrån min tid i Israel 2006. Men det fick duga tänkte jag, och ladda upp alla tre. Och i början var jag ganska ivrig och var inne och kommenterade och försökte få folk att rösta på mig, men efter nån vecka glömde jag bort det.

Sen så var det ju nu i torsdags, efter att vi hade kämpat klart med inbjudningskorten, och börjat kämpa med budgeten istället som det hände. Vi insåg att för att få det att gå ihop [och det ändå nätt och jämt] så behövde vi antingen halvera gästlistan eller smekmånadsbudgeten. Vi bestämde oss för det senare alternativet. Vi ville hellre ha alla våra underbara vänner där på vår stora dag än en schysst solbränna. Smekmånadsplanerna hade fram tills då också varit "top secret area" för mig. Det var bara Arash som kände till planerna. Men eftersom vi nu inte skulle ha råd med det så skulle jag få veta vad han hade planerat.

Jag ville egentligen inte veta eftersom det nu inte skulle bli av, så jag pressade honom inte för att få veta direkt. Istället så gick jag in och kollade min mail. Och resten är ju historia. Jag hade fått mail att KLM's tävling nu var avslutad och en länk till sidan med vinnarna. Jag skrollade sakta uppåt på sidan från de lägsta priserna mot toppen. Och där var det. Jag trodde inte att det var sant. Men det stod så. Jag och min fyrasekundersfilm hade vunnit första pris! En resa till Kariebien! Och Arash var ju då tvungen att berätta att det var till Karibien han hade planerat vår hemliga smekmånad som nu inte skulle bli av. Men som nu blir av i alla fall! Hur coolt är inte det!? Och visst. Säg "slumpen" allt ni vill. I don't care. Jag säger bara Gud, Gud, Gud!!! Och ett HALLELUJA! Så det så! Haha!

Så. Nu ska jag va tråkig och vara hemma och sy på min brudklänning resten av den här dagen. Sen ska jag på vårseminariets kvällsmöte ikväll. Och sen väntar mig sju dagar av jobb, jobb, jobb. Men vad gör väl det när Karibien väntar! Puss och kram!

JO [som kommer att bli brun på smekmånaden i alla fall!]

2 kommentarer :