söndag 4 maj 2008

I kväll! I natt?

Så ja! Nu är jag back on track! Har varit lite mycke nu de senaste dagarna, men ikväll blir det blogga av! Först väntar bara lite jobb, och sen träffa vår vigselförättare för lite...? Ja vi får väl se vad det blir. Han är inte bara vår vigselförättare förresten, han är en god vän och en förebild också! Han och hans underbara familj! Men sen ska jag nog kunna få upp något här. Äntligen! Så mycke bloggabel material har passerat mig den senaste veckan och jag har känt mig oförmögen att göra något av det. Men nu!

Dessutom så har jag ju invigt nya kameran nu! Kan ni tänka! Så förutom "Bärbar dator med photoshop" och "Ny mobil" så kan jag nu även stryka "Ny digitalkamera Canon IXUS" ifrån min önskelista i högerspalten. Men det får stå kvar en liten stund. Så att ni riktigt kan se att jag har strukit det sen. Så vad säger man?

Åh i natt, i natt
Är det du är det jag
Och vi följer så lätt
Minsta motståndets lag

Mot en himmel
Som har nummer sju
Inget stoppar oss nu...

KOMMENTERA

Skicka en kommentar