fredag 11 april 2008

Vilken fredag!

Till att börja med så har Ulf namnsdag idag. Bara det liksom.

Sen så fyller även sötaste Linn 22 år idag! Wihi! Hurra! Och grattis! Idag och ett halvår framöver så är vi faktiskt lika gamla.

Och idag så har vi, jag och min älskling, varit förlovade i fem månader! Och nästa torsdag så är det 100 dagar kvar till bröllopet!

Och till sist så skulle jag skriva att det idag också var 20 dagar kvar till 1:a maj, som jag hade som hemkomstdatum för min älskling innan jag visste exakt när han skulle komma hem. Men nu vet jag. Och det är inte alls 20 dagar kvar (även om det hade varit en jämn och fin siffra att ha på min "vilken fredags lista") utan bara 12 dagar!

Så hallå, vilken fredag!!!

1 kommentar :

  1. Nämen...varför har jag inte sett det här tidigare? Sötaste Linn, det var inte illa...uhuuu, jag börjar bli gammal.

    Saknar dej Johanna!

    SvaraRadera