tisdag 29 april 2008

True

Jo det är sant som någon skrev i en kommentar. My Love is home, och såklart så har det och bröllopsplaneringen denna helg fått gå före bloggen. Men misströsta inte! I'm still here if you're still there. Så en liten kort update.

Jag har läst ut "Flyga drake" och den var verkigen jättebra! Kanske en kortare recension sen, med gnu-sättning såklart. Och som om någon skulle ha missat det så är ju Arash ÄNTLIGEN hemma! Jag har även gjort klart våran bröllopssida, typ. Inte den ni kanske har sett tidigare med lite info, utan en ny. Med mer info. Adress till den kommer sen. Och så är inbjudningarna äntligen klara och utddelningsbara. Med lite hjälp ifrån våra föräldrar så gjorde min underbara älskling och jag klart dem i helgen. Han var en riktig pärla trots mitt svajande humör. Och en riktig kung på att stämpla. Hehe. Så då vet ni vem som kommer att få göra våra julkort i framtiden.

Och så en annan sak! Klicka på den här länken så ska ni få se något riktigt kul! Och välj sedan Sverige som land och klicka på "Winners". Det är inte på låtsas. Jag lovar.


Love/ JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar