fredag 18 april 2008

Physical state update

Okey. Den där tanden är ju borta. Och trots omöjligheten att förtära fast föda första dagen, så överlevde jag. Det gjorde inte speciellt ont heller och jag var inte svullen alls. Ja, förrens framåt kvällen då. När jag och min syster stod inne på badrummet för att sminka av oss och kvällstjöta lite så såg jag (och kände!) hur halva mitt nedre ansikte hade svullnat upp. Fram med ispåse. Men vad hjälpte det. Suck. Tror att det var mitt tappra försök till att äta en cheeseburgare som blev mitt fall. Övermod. Eller så tar det bara en dag innan det kickar in. Vad vet jag? Jag har ju som sagt vad inte ens borrat tidigare.

Min mor däremot är lite mer av en expert på området. Genom erfarenhet. Kanske ska konslutera henne lite. Så länge så kör jag väl in en till rosavit dödskallemarshmallows i munnen. De är typ allt jag kan äta. Ja och yoghurt då. Men den är slut nu. Och glass, men man kan ju inte bara äta en massa glass. Längtar så tills jag kan äta den där steken som jag har i kylen. Mmm. Steak, I'm coming for you!

Ouch.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar