onsdag 2 april 2008

Mitt i dagen

Hello. Sitter nu med solen i ryggen och njuter av fågelkvitter och värme, halv sex på eftermiddagen! Ljuvligt! Våren äger hela luften! Är på NG-kontoret i stan en sväng för att bränna ner lite bilder ifrån det forna året. Kanske ett smakprov här sen? Har haft en sådär kanonmysig ledig onsdag som jag bara älskar! Börja med sovmorgon och lång frukost, sen blivande-fru-sushilunch med söta Lisa. Det blev en riktig långlunch förresten, nästan två timmar. Så sen hann jag bara strosa på stan en stund, köpa ett nytt nagelack å lite fika tills ikväll, innan jag var tvungen att leta mig mot kontoret. Och ikväll ja, Jane-Austen-mys-kväll! Behöver jag säga nå mer? Nej jag trodde inte det heller. Det är ledig onsdag mina damer och herrar, ledig onsdag.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar