torsdag 3 april 2008

Månadens favorit - Mars

Ja i början av mars så skrev jag ju att min blogg defenitivt inte var en modeblogg. Det är den fortfarande inte. Men eftersom jag på något lustigt sätt alltid lyckas att säga emot mig själv så har såklart den senaste månadens inlägg innehållit fler bilder på kläder än vad min blogg någonsin har gjort tidigare tror jag? Nåja. Jag skrev i alla fall i samma inlägg att jag även skulle lägga ut månadens favorit. Typ månadens mest överanvända. Och eftersom denna månad helt har gått i rosa så blir föga förvånande månadens favorit, mitt totalt överkonsumerade rosarosa nagellack. Också det en motsägelse eftersom jag i början av mars deklarerade på Annas fest att jag minsann inte var en rosa tjej. Jo men tjena. Det har vi ju sett.

Update: Ja ja, handen seeer läskig ut. Men hann bara ta detta kort innan kameran checkade ut för dagen.

3 kommentarer :

  1. Haha thank's, min hand ser lite läskig ut dock, men hann bara ta ett kort innan batteriet dog... :-P

    SvaraRadera
  2. läskig hand!!

    SvaraRadera