lördag 12 april 2008

L'intérieur

En till idag blev det. Hängande ram på välvd gipsad duk.

4 kommentarer :

 1. Dåligt med kommentarer på din blogg för tillfället, så jag bjuder på en. Spännande liv du lever med pilgrimsfalken i minnet. Jag var bivråk... Knivprovet tror jag att jag klarade men eldprovet har jag inget minne av. Men det kan nog vara bra att ha även om man inte är ute i skogen...

  SvaraRadera
 2. Tack söta du :-D alltid kul med kommentarer! Jo eldprovet (låter så dramatiskt!) gjorde vi ute på nån hajk i sammband med att vi grillade en kanin, till alla tjejer (utom min och esthers) stora sorg. Så bivråk minnsan ;-) alla har vi den vägen vandrat...

  SvaraRadera
 3. thats us allright! låter spännande det där med "eldprovet" =) nyfiken!

  SvaraRadera
 4. Haha! Jo det är superspännande det där eldprovet... i scouterna ;-P

  SvaraRadera