måndag 21 april 2008

For a job well done

Jag kan inte låta bli att reflektera över det faktum att hos tandläkaren så måste bara tiden stå stilla. Ingen annan plats på denna jord kan få mig att verkligen känna mig som 12 igen, snarare än 22. Antingen så är jag verkligen väääldigt duktig eller så har faktiskt inte tiden rört sig på tandläkarmottagningen. För både förra besöket (det med den hiskeliga tandutsågning och så vidare) och det senaste besöket för stygnborttagning idag så har den snälla tandsköterskan och den duktige tandläkaren Dr. Krahl (så coolt namn) överröst mig med "vad duktig du är" och "det här går sååå bra" och "har vi sagt hur duktig du är?"

Så ja, antingen så är jag en exeptionellt duktig patient eller så? Ja, eller så vad? Hur lyder slutet på den meningen egentligen? Nåväl. Duktig var jag i alla fall. Ut kom tanden, och nu, bort for stygnen. Så jag är klar! Och innan jag lämnade mottagningen för sista gången detta år så mottog jag även hedersutmärkelsen "den röda hellikoptern" a.k.a. Johanna frågar om ett klistermärke, och får ett. Förresten. Sa jag att tandsköterskan hette Floury. Kul parantes sådär. Kul om hon hade varit flourtant.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar