lördag 12 april 2008

Den blå

Jag skriver ju att jag älskar att måla, men har ni någonsin sett någonting jag gjort? Är ju inne i en lite lågproducerande period just nu, eftersom jag för tillfället behöver lägga min tid på lite annat. Så då tänkte jag att jag skulle passa på att lägga upp lite gammalproducerat här så länge. Den här heter inte "den blå" den heter egentligen "sommarblommor" och var en present till min mor på hennes fyrtioårsdag.

3 kommentarer :

 1. Härlig blogg jojo! fivna bilder. jag är Riiigtigt dåligt på att blogga nu eftersom min dator har packat ihop. Lämnades in på lagning idag btw.

  Allti pigga och glada på måndgar kl 8. Right?!=)

  SvaraRadera
 2. Alltid pigga! Och så jag som är hungrig redan från klockan 9 då... =)

  SvaraRadera
 3. Min tavla! Den där har jag inte sett på ett tag och jag som fyllde 41 i förrgår, hann inte äga den så länge innan den försvann! Men den skulle ju få ett "syskon" så då får jag väl vänta skulle jag tro. Det finns ju lite som går för just nu;)
  M.

  SvaraRadera