onsdag 19 mars 2008

Take me home!

Ja fast egentligen, rent spontant, så var det nog mer frasen "just shoot me" som ringde i mitt huvud. Men låt mig backa lite i storyn.

Jag har jobbat en lång dag idag. Lååång! Från åtta på morgonen till halv åtta på kvällen. Och mot slutet av sådana dagar så tenderar min hjärna att tillfäligt svika mig under korta stunder. Som nu ikväll. Och för att hålla en kort story kort. En av mina sista kunder idag kom fram och sa att hon ville lägga undan lite grejer, men också köpa en del annat. Så ja lade undanhängningen åt sidan, och började scanna in varor. Och som vanligt så småpratade vi lite och så. Hon var väldigt trevlig och det visade sig också att vi hade gemensamma bekanta, och vi började prata om att jag skulle gifta mig i sommar och så. Och bla bla bla.

Sen när hon skulle gå så sa hon: "Jag heter Sara förresten". Så jag svarade lite glatt: "Ja och jag heter Johanna". Men så kom tilläggsfrasen: "Alltså jag menade för kläderna jag ville hänga undan, du kan hänga undan dem på Sara". Och där kom det. Jag ba, just shoot me! Ja ni fattar grejen. Det var typ lite "jord uppsluka mig" över det hela. Jag trodde att hon hade presenterat sig, så jag presenterade mig. Hon måste ju ha undrat. Haha. Well well. Embarressing.

Men sen gick det över ganska fort. Jag är lite sån, kan inte skämmas för mycket. Sen var jag bara tvungen att berätta det för alla istället så att de kunde få garva lite åt mig. Alltid kul att glädja folk. Så nu delar jag det med mig till er också. And I didn't meen "just shoot me" for real, cause I don't want to wake up dead tomorrow.

3 kommentarer :

 1. Hehe.. sånt som händer;)
  Måste bara berömma dig också, läser din blogg smått ibland, tycker den är riktigt snygg! Du är duktig måste jag säga.

  Ha de bäst!
  / Lovisa

  SvaraRadera
 2. Tjaba-tjena Lovisa! Tackar å bockar! En råamatör försöker ju... Kram!

  SvaraRadera
 3. Hannis Pannis!

  Du är dig lik! Kan inte annat än garva : D

  Love

  M

  SvaraRadera