tisdag 11 mars 2008

Ta da!

Den är rosa. Väldigt rosa. Men den är ny i alla fall. Vårig? Jag tror det. Får se hur länge den får va ifred innan jag börjar pilla på den. Fixa å greja. Och så måste jag ju göra ett nytt litet konstverk till sidospalten också. Men inte nu. Kanske om ytterligare två veckor. Kanske tidigare. Vem vet? Jag vet. Vet att jag måste sova nu alltså. För imorgon är en ny dag. Så god natt. Over and out.

2 kommentarer :

  1. i like pink skit.

    rosa är snyggt. har fått en enorm kärlek till just rosa detaljer tillsammans med svart med ton av turkos...så du är på rätt spår. : )

    SvaraRadera
  2. Rosa är en perfekt färg. Hatade rosa förut, men sitter här och skriver med knallrosa sjal från Vila, rosa örhängen från glitter och rosametallicfärgade naglar (nagelack från HM) :D I LOVE ROSA! Men rosa .. byxor lr tröja har jag ännu inte funnit mig i men detaljer är toppen :D

    SvaraRadera