söndag 16 mars 2008

Råna mig!

Ja för jag har vunnit på Triss! Hela 25:- riksdaler! Vilket innebär att jag är en av 1,536 miljoner lyckliga vinnare av det beloppet. Och denna fantastiska vinst var resultatet av fyra skrapade lotter. Detta i sig kan ju få tala för varför jag personligen aldrig köper lotter.

Men nu var det så att jag hade lyckats vinna dessa i en liten intern tävling på jobbet. Och jag kommer ändå trots allt att byta in den vinstlotten på 25:- kronor mot en ny lott. För även om jag inte köper dem så är det ju lite spännande att skrapa. För vem vet, nästa vecka kanske det är jag som sitter och skrapar fram 25.000:- i månaden i 25 år, live i nyhetsmorgons soffa.

Så råna mig eller ej. Däremot så skulle jag gärna vilja ha tillbaka min nya maskara och mitt busskort som är spårlöst försvunna sedan några dagar tillbaka. Så jag kanske redan är rånad? Eller så kanske det är ett insiderjobb by my bag, aka "the black abyss".

To be continued.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar