tisdag 18 mars 2008

Lagom rosa

Jag har aldrig varit en rosa tjej. Och när jag på Annas fest i söndags sa just det, så var det uppenbara så komiskt att alla började att skratta åt mig. Där satt jag, i ljusrosa klänning, rosavit sjal, knallrosa nagelack och med ett rosa armband. Dock hävdar jag fortfarande att jag inte är en rosa tjej, det är nog bara en fas. Eller snarare ett sammanträffande. Så titta vad som damp ner i min brevlåda imorse. Var ju tvungen att lägga upp en bild. Matcha så fint med min banner. Rosa säger jag bara. Rosa.

3 kommentarer :

 1. Det är ju underbart! Kan man få för mycket? Rosa är en toppen färg, speciellt i detaljer & assesoarer för min del!

  SvaraRadera
 2. camilla: Ja visst är det nice me lite girly-girly rosa! Vet bara inte riktigt hur jag hamnade här? Det har liksom smygit sig på mig, och nu står jag här mitt i rosa havet! Tur att man kan simma ;-P

  SvaraRadera
 3. Våga vägra ROSA!

  Jossi

  SvaraRadera