torsdag 20 mars 2008

Jag inte bara ser smart ut

Jag är det också!

Bakade kokosmums för några dagar sen. Ni vet sånna där vita fluffiga som man rullar i kokos och kakao. Och så ögnade jag igenom receptet innan och fastnade med blicken på en punkt. Punkten för hur länge de skulle vispas. Smeten skulle vispas i en gripande halvtimme! Skulle jag stå där och vispa i trettio minuter? No thank's! Och det var då jag fick uppenbarelsen. The apiffany. Mitt badrocksskärp! Jag hänger vispen ifrån köksluckehandtagen i mitt badrocksskärp! Sagt och gjort, ja ni ser ju själva. Fungerade alldeles utmärkt, och jag kunde passa på att duscha, damsuga och baka en kladdkaka under tiden. Så undra om det finns ett nobelpris i hemmafinurlighet? Kanske snarare en oscar.

4 kommentarer :

 1. Riktigt smart måste jag säga:)

  SvaraRadera
 2. Ovärderligt tips för alla som överhuvud taget överväger att baka kokosmums!

  SvaraRadera
 3. Barnbarn till "Åsa-Nisse"!

  M

  SvaraRadera