onsdag 5 mars 2008

Intresseblogg

Det här är ju som bekant ingen modeblogg. Och med modeblogg menat bloggar där man lägger ut dagens outfit och recenserar alla de senste kollektionerna, toppat med märkesbelamrade önskeoutfits, and so on. Det här är nog mer av en, ja vad är den? En intresseblogg, om sånt som intresserar mig, både för stunden och mer allmänt. Och där ingår ju även mode. Förut, typ sommaren 2006 så hade jag nog mer "modebloggsambitioner" även om de var små. Men lite veckans outfits och så i alla fall. Nu har jag inte tänkt att börja med det igen, däremot så tänkte jag lägga upp "månadens favorit" som också kan tolkas som "månadens mest överanvända plagg eller accessoar". Så trots att toppstriden blev tajt mot mina vida jeans, så blev det ändå denna lilla spegelfågel som tog hem utmärkelsen. Och i bakgrunden så kan ni ju även skymta mina nya sovrummstapeter. Så har jag som min farmor sa, gjort två flugor på smällen.

3 kommentarer :

 1. Jag vill se de vida jeansen!

  SvaraRadera
 2. Sara Freiman7 mars 2008 11:02

  Ha ha ha, vilken skön farmor!:)

  SvaraRadera
 3. Ja jag vet! Hon är bäst! ;-)

  SvaraRadera