onsdag 12 mars 2008

By the other Jo

Ja jag vet att det är en bild på disk. Ren disk. Jag blev bara så glad. För vi hade folk hemma i måndags och jag hade bakat och grejat och precis fått undan den disken tills alla kom. Sen så fikade vi och voila, mer disk. Men då orkade jag inte ta den igen. Inte just då (och jag vet att jag bloggar om disk nu) för jag hade precis jobbat nio timmar och skulle upp igen för att jobba nio till. Så jag tänkte att den kunde bli en trevlig överaskning för mig själv nästa morgon. Not. Men så bara tog hon den. Min syster och combo. Den andra Jo. Och en storasyster blev nästan lite rörd. Varav ni nu tittar på en bild visandes ren disk. Ren disk och kärlek.

1 kommentar :

  1. Fin blogg! Dina bilder var ju läckra, och du har ju koll på det här med bloggande ser man, måste färska upp de få gamla html kunskaper jag någonstanns besitter..

    SvaraRadera