fredag 29 februari 2008

Tvättmaskinen med övernaturliga krafter

Japp det är min tvättmaskin det. Den kan nämligen styra tiden. Jo men det är sant! Jag har sett det själv. Jag satt nere i tvättstugan ikväll och väntade på att sista tvätten skulle gå klart så att jag kunde få hänga den och finally få gå och lägga mig någon gång. Paradoxalt nog så sitter jag ju ändå fortfarande här och bloggar, men anyway. I alla fall. Ni vet hur viktiga de där sista minuterna är som äntligen tickar ner från 3 till 2 och så den oääändligt långa 1 som strax ska bli 0. För att sedan bli 1 igen!? What!? Jag gnuggade mina ögon. Jomenvisst, maskinen började att räkna uppåt igen. C'mon! What's up with that? Så jag gjorde vad varje normal människa skulle ha gjort när en tvättmaskinstomer hade tickat uppåt i fyra minuter. Jag slog av huvudströmbrytaren. Som tur var så gick allt väl, men den maskinen kan inte ha mått riktigt bra? Dessutom så sneglar jag över på maskinene brevid och ser en stor lapp "Ur funktion, har kontaktat serviceavdelningen". Jag kan ju inte låta bli att undra om lappen kanske hade trillat ner, och den rådvilla stackaren som fann den satte tillbaka den på fel maskin. Nåja. Det var nog med helt trivial tvättstugebloggning för en hel månad. Nästa gång kanske jag skriver om när jag spärrade av ett provrum på H&M's för bombhot. Men det blir en annan gång det i så fall. God natt!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar