fredag 8 februari 2008

Om du var en lista

Jag gillar listor som ni vet. De är både roliga att läsa och skriva. Så här kommer en lånad än, byggd på en fråga ifrån Rix morgon zoo. Där fråga de "Om du var en frukt, vilken skulle du va då?". Så vill du ha en lista med frågor som du egentligen aldrig behöver ställa dig själv, så kommer den här.

Om du var en/ett...

Djur? Pappegoja, både flyga, snacka och bo där det är varmt.

Väska? En snygg och dyr resväska på äventyr.

Klädesplagg? Lagom lång och mjuk klänningstunika.

Jeansmärke? Då skulle jag designa mina egna BJWL-jeans. By Jo with love...

Bil? En "After eight" Mini Cooper, full med After eight.

Kändis? Kiera Knightley, men BARA för att hon fick spela i Pride and Prejudice, det var ju min roll...

Färg? Hallonrosa-röd.

Kille? Min farbror Daniel.

Smycke? Långt halsband med hänge.

Sko? Låga, söta, platta, runda.

Bok? En romantisk roman med hög moral och snygg dialog.

Maträtt? Inga alternativ. Sushi.

Dryck? Ett rött te.

Låt? Green eyes

Smink? Highlighter/Concealer.


Så, den meningslösa listan har nåt sitt slut för min del, men sprid den gärna. Skulle va kul å se va du skulle vara för väska? Eller frukt för den delen. Jag skulle nog vara en avocado, oavsett om det är en grönsak eller frukt, eller grönsaksfrukt.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar