torsdag 14 februari 2008

Happy valentines!

Hoppas alla hade en fin alla hjärtans dag idag! Det hade verkligen jag i alla fall! Wow alltså! Vilken fästman denna lilla tjej har. He made my day, trots att han är en atlant bort och lite till. Fick en jättefin blombukett av honom, måste hinna fota den meddans den är som finast. Det var rosor, blandat med vallmo och så någon barrliknande växt med små, små rödskiftande bär. Den va bara så fin. Lite annorlunda sådär som jag tycker om. Den skulle ha kommit hem till mig, men så va ju jag inte hemma utan på jobbet. Så när ja hade lunch ringde någon "Jocke på idrottsbudet" och fråga vart jag var. Så jag svara lite avvaktande, undrandes vad Jocke på idrottsbudet ville mig, att jag jobbade hela dagen. Då frågade han vart eftersom jag hade en leverans, så jag svarade vart. Sen la vi på. Så vips nån timme senare ropas det i interntelefonen "Kan Johanna komma till kassan på gatuplan" och så stod dem där. Sen så fick jag choklad till jobbet också lite senare. Så man kan nog sammanfatta det med att jag hade den bästa alla hjärtans dags dagen någonsin. Sen så tänkte jag härma min fästman och lägga upp en länk till våran bröllopssida. Så ta gärna en titt...

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar