lördag 16 februari 2008

Åttatusenetthundrafyrtiosju

Tydligen så föddes jag en söndag, för just 8 147 dagar sen. Tänk vad man kan få reda på med hjälp av internet. Ibland utan att man ens undrar. För det var just det som hände. Jag sökte efter en helt annan grej, å så kom det upp likom. Okey. Så om cirka fem år så ska jag alltså fylla 10 000 dagar. Det vore nåt att fira det.

Tänk bara om jag hade sparat en krona varje dag i mitt liv. Eller kanske två? Eller tio? Då kunde jag haft ett hemligt sparkonto med ett saldo på någonstans mellan 10 000 och 100 000 tusen. De vore inte dummt det. Men nog med dagdrömmandet nu. Nu ska jag och Mr Epos den oändliga historieboken ha en mysig heldag tillsammans. Jag har laddat med te, avocado och nötter. Och så får vi se om jag hinner se en glimt av Melodifestivalen ikväll också. Det är ju trots allt Carola och Andreas.

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar