onsdag 13 februari 2008

24 timmar h&m's

Ja av de senaste två dygnen så har jag spenderat ett på jobbet. Lite skummt va? Men jag räknade på det. Tio timmar igår, plus fjorton idag är ju 24. Av 48. Mer där än hemma faktiskt, och det syns. Ska ha släkten hos mig på söndag för en lite försenad inflyttningsfest, och jag behöver städa. For real alltså. Disken har jag klarat men mitt sovrum har inte fått mycke kärlek sen tapeterna och golvet byttes. Mitt skrivbord är min garderob till exempel. Kanske ger en bild av hur illa läget är. Min andra garderob är nedanför sängen, brevid lådan som är mitt nattduksbord slash skrivbord. So room for improvement finns. Värstans vad svengelska jag drog till med i detta inlägg då. Anyways. Sova och plugga ska man ju också ha tid för. Så nästa vecka, eller närmare bestämt, nästa onsdag är min "se-fram-emot-dag". Då är inflyttningsfest avklarad, historieprov skrivet och, jag är ledig! Ljuvliga onsdag den 20:e februari! Dessto ljuvligare om jag dessutom sätter ett MVG på tentan. So God be with me, wednesday here I come!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar