måndag 21 januari 2008

Who are you people?

Jag vet att jag har skrivit om detta förut, men det får fortfarande fnurr på mitt huvud. Vilka (förutom min mamma) läser min blogg? I genomsnitt har jag tio olika besökare om dagen, vissa dagar tjugo andra fem. Och detta kanske inte låter mycke för er, men jag tycker att min blogg upplever lite av en lågsäsong just nu, innehållsmässigt. Ingen rolig utomlandsvistelse, inte på team i Norrland. Bara hemma i Uppsala. Men nått rätt måste jag ju ha gjort någon gång eftersom ni fortfarande tittar in så otippat frekvent. Jag tycker det är jättegulligt! Så tack! Och nu har jag en liten tillfällig kamera också så det kanske blir några fullkomligt oviktiga vardagsdokumentärer framöver? Så puss på er så länge sötnosar! Nu kokar min potatis över! Vi hörs!

JO

1 kommentar :

  1. Och troget tittar hon till sin förstfödda med jämna mellanrum...!

    M <3

    SvaraRadera