torsdag 24 januari 2008

My crib!

Sedan ett par månader tillbaka så har jag ju flyttat in i en lägenhet. En trea som då var i något nedgånget skick, men som nu börjar visa sig ifrån sina bättre sidor. I veckan som gått har sovrummen fått nya golv och i veckan som kommer ska de också få nya tapeter. Jag, faktiskt med betoning på jag har innan dess även målat om i vardagsrummet, med moralsikt stöd och hjälp ifrån min mor.
Och så fort tapeterna är uppe, och möblerna på plats igen så ska jag lägga upp lite bilder på denna min pimpade lägenhet. Dock blir det nog snarast till nästa helg för jag ska och hälsa på min tärna och goda vän Linn i England nu i veckan. Hur mysigt som helst! Sen kommer jag hem till nytaptserade sovrum som bara är att inreda. And I love to inreda! Så de får ni se sen. Nu ska jag iväg mot nya äventyr. På återseende!

JO

2 kommentarer :

  1. Okej, trevligt =) jo jag kan tänka mig att det är en hel del att planera :) härligt med en nya lägenhet, jag längtar efter att flytta hemifrån nu , men det närmar sig fyller 18 imorgon :D När är den stora dagen?

    SvaraRadera
  2. WOW grattis!!! De är ju STORT ju! Grattis än en gång! Och jo, den stora dagen är lördagen innan europakonferensen, alltså den 26:e juli, så du kanske till och med är i Uppsala då? Kom på vigseln vet ja!!!

    SvaraRadera